Ingefärs- och sesammarinad
![Ingefärs- och sesammarinad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_97312/cf_259/ingefars-_och_sesammarinad.jpg)
En asiatisk ingefärs- och sesammarinad som ger härlig smak till både fläskkött och fågel. Lägg köttet i marinaden i god tid före tillagning, så att det hinner dra åt sig ordentligt.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014
![Ingefärs- och sesammarinad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_97312/cf_259/ingefars-_och_sesammarinad.jpg)
Ingredienser
För 1 sats
4 vitlöksklyftor
4 salladslökar
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 msk färskriven ingefära
3 msk farinsocker
1/2 dl ljus soja
2 msk asiatisk fisksås
2 msk sesamolja
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer