Ingefärspicklad gurka
![Ingefärspicklad gurka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_196019/cf_259/ingefarspicklad_gurka.jpg)
En snabbinlagd gurka kan enkelt varieras med olika smaksättare. Den här picklade gurkan får en spännande asiatiskt twist med gari - inlagd ingefära. Prova gärna gurkan till sushi eller andra asiatiska rätter.
![Ingefärspicklad gurka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_196019/cf_259/ingefarspicklad_gurka.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1/2 dl ättika (12%)
1 dl socker
1 1/2 dl vatten
1 krm salt
1 gurka
1 burk gari (inlagd ingefära, à 95 g)
4 salladslökar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Bästa tillbehöret till lax!
Katarina
2019-04-22