Ingelas valnötsås

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ingelas valnötsås

Aromatisk sås av valnötskärnor, bladpersilja, olivolja, parmesanost och roquefortost. Mixa ingredienserna i en matberedare och smaka av med salt och peppar.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Ingelas valnötsås

Ingredienser

4 portioner
1 dl  hackad bladpersilja
ca 10   valnötskärnor
1/2 dl  olivolja
30 g  riven parmesan
50 g  smulad roquefortost
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endivesallad, glaserade valnötter och ost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Endivsallad med ost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pane pecorino
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskpotatissallad med rucola
Betyg 4.5 av 5.
50 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerad chokladbaguette
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga