Italienare furioso

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Italienare furioso

Dessa italienska matbröd, som du bakar på vetemjöl, blir bastanta bröd med härlig skorpa. Bröden bakas i två rundlar och ges en snyggt snittad yta innan gräddning.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1996

Italienare furioso

Ingredienser

2 bröd
25 g jäst
5 dl ljummet vatten (ca 37ºC)
1 msk salt
12 dl vetemjöl (12 dl motsvarar ca 720 g)
2 dl specialvetemjöl eller durumvete (2 dl motsvarar ca 110 g)
1 msk olja

Gör så här

00:30:00
00:30:00
01:00:00
00:05:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat

Kommentar

Tar lite tid men väl värt för det är så gott 😋

Ragnhild

2018-12-06

Testa liknande recept

Saftig focaccia - bästa receptet
Betyg 4.2 av 5.44 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fullkornsbaguetter
Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Minifocaccia med örtolja och ost
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gateaus franskbröd
Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lantbröd
Betyg 3.4 av 5.67 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grahamsbröd med morötter
Betyg 3.8 av 5.87 personer har röstat
Receptet har 56 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad