Jerkkrydda

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Jerkkrydda

Traditionell och förtjusande sydamerikansk kryddblandning till både kött och fågel. Habanerosås, ananas och farinsocker är några av de spännande smakerna i jerkkryddan. Blandningen håller ända upp till en vecka i kylen och lyfter de flesta rätter.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2000

Jerkkrydda

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 1/2 krossad ananas
2 tsk habanerosås
2 msk farinsocker
1 tsk kryddpeppar
1 tsk timjan
2 tsk salvia
1 tsk svartpeppar
1/2 tsk mald muskot
1/2 tsk mald kanel
2 tsk salt
3/4 dl vitvinsvinäger
3/4 dl limejuice
1/2 dl olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jamaican-rub
Betyg 2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Jerkmarinerad kycklingfilé
Betyg 2.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jerk-marinad
Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kyckling jerk style
Betyg 2.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jerkmarinerade kycklingklubbor med molesås
Betyg 2.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Caribbean-rub
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad