Johns gubbröra
Gubbröra tillagar du snabbt och lätt själv. Ägg, ansjovis, rödlök och dill är en ypperlig kombination av smaker som förenas i den här gubbröran. Med crème fraîche och majonnäs blir det en härligt krämig röra.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008
Ingredienser
4 portioner
4 hårdkokta ägg
1 burk ansjovis (à 80 g)
2 msk finhackad rödlök
2 msk hackad dill
1 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
1 msk spad från ansjovis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi632 KJ / 151 kCal
Fett11 g
Salt1.6 g
Kolhydrater3 g
Protein9 g
Kommentarer
Jätte gott
Rolf
2022-02-04Lättgjord och väldigt god
Lena
2021-06-25Jättegod
Ingela
2020-05-20