Jordgubb- och melonsallad med pistagecrème
Snabblagat recept på fräsch och söt sallad av jordgubbar och melon med krämig pistagecrème som passar utmärkt till efterrätt. Du gör salladen av bland annat galiamelon, crème fraiche, florsocker och pistagenötter. Servera som dessert!
Ingredienser
4 portioner
1 l jordgubbar
1 galiamelon
2 dl crème fraiche
2 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker
4 msk hackade pistagenötter
För alla
Läs innehållsförteckningen på biscotti (kan, förutom mjöl, innehålla mjölk, smör, ägg).
Gör glutenfri: uteslut mandelbiscotti.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1530 KJ / 366 kCal
Fett0 g
Kommentarer