Julens brysselkålsallad
![Julens brysselkålsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_181148/cf_259/julens_brysselkalsallad.jpg)
Det är inte svårt att göra en klassisk brysselkålssallad till julbordet och behöver inte ta längre tid än 20 minuter. Detta recept innehåller, förutom brysselkål, apelsiner, valnötter och rädisor.
![Julens brysselkålsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_181148/cf_259/julens_brysselkalsallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g brysselkål
2 apelsiner
1 knippe rädisor
1 dl valnötter
Dressing
saft (från apelsinerna)
2 msk olja
1 tsk fransk senap
1/2 tsk kanel
1 krm salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi920 KJ / 220 kCal
Fett16 g
Kommentarer