Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Som tillbehör till julskinkan: gör ett krispigt pepparkakssmul med rostad lök, samt en fräsch rödkålssallad med apelsin- och senapsdressing. Både snabbt och enkelt!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Ingredienser

8 bufféportioner
200 g rödkål
4 msk färskpressad apelsinjuice
2 tsk dijonsenap
2 tsk olja
1 krm salt
2 krm peppar
2 pepparkakor
1 dl rostad lök

Till servering

skivad julskinka av rapsgris
bröd
smörgåskrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi340 KJ / 81 kCal
Fett6 g
Salt0.6 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

No bake cheesecake med apelsin, fikon och nötter
Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kaffe-och senapsgriljerad skinka med lök i sirapsvinägrette
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkakscookies
Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skinkmacka med julcrunch
Betyg 4.4 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkakskolasandwich
Betyg 3.8 av 5.80 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pepparkaksglass
Betyg 3.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad