Junes tonfiskmacka

Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Junes tonfiskmacka

Ett recept på en härlig tonfiskmacka med smak av crème fraiche, rödlök, kapris och kajennpeppar. Supergod att äta som lätt lunch eller att servera som enklare förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Junes tonfiskmacka

Ingredienser

6 portioner
1   burk tonfisk i olja (à 200 g)
1   burk lätt crème fraiche
1   skalad och hackad rödlök
2 - 2 1/2 msk  kapris
salt
svartpeppar
kajennpeppar

För alla

fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Åsas bacon- och tonfisksås
Betyg 3.1 av 5.
50 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskfylld stjälkselleri
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskröra
Betyg 2.2 av 5.
184 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ägg- och tonfiskröra
Betyg 2.5 av 5.
102 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gourmetrullar med tonfiskröra
Betyg 3.2 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fyllda tomater
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga