Junes tonfiskmacka
![Junes tonfiskmacka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34178/cf_259/junes_tonfiskmacka.jpg)
Ett recept på en härlig tonfiskmacka med smak av crème fraiche, rödlök, kapris och kajennpeppar. Supergod att äta som lätt lunch eller att servera som enklare förrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005
![Junes tonfiskmacka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34178/cf_259/junes_tonfiskmacka.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1 burk tonfisk i olja (à 200 g)
1 burk lätt crème fraiche
1 skalad och hackad rödlök
2 - 2 1/2 msk kapris
salt
svartpeppar
kajennpeppar
För alla
fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer