Kaka med dopp
![Kaka med dopp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21346/cf_259/kaka_med_dopp.jpg)
Bjud dina gäster på hembakad kaka eller unna dig själv en stund av ro med kaka med dopp! Lättbakad spröd kaka med tilltalande brytning av choklad gör kaffestunden extra god.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
![Kaka med dopp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21346/cf_259/kaka_med_dopp.jpg)
Ingredienser
50 st
100 g rumsvarmt smör
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 dl neutral olja
1 tsk hjorthornssalt
4 dl vetemjöl
100 g mörk blockchoklad
Gör så här
Tips
Byt ut 1 1/2 dl av vetemjölet mot skräd mjöl – rostad havre
som malts till havremjöl (för 50 st kakor).
Har du lagat receptet?
Kommentarer