Kalkonfilé med vitlöksstekta haricots verts

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Kalkonfilé med vitlöksstekta haricots verts

En gourméträtt på nolltid kommer här! Ris kokas, kalkon steks och får götta sig tillsammans med bönor, persilja och vitlök. Servera detta tillsammans med tryffelmajo och sallad. Mums!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2022

Kalkonfilé med vitlöksstekta haricots verts

Ingredienser

2 portioner
2   port ris
ca 300 g  kalkonfilé
1/2   förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
1/2   förp färsk persilja (à 20 g)
1 msk  smör
1   vitlöksklyfta
salt
peppar
1/2   förp körsbärstomater (à 250 g)
1 dl  majonnäs med tryffel
1/2   förp mâchesallad (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3236 KJ / 773 kCal
Fett42 g
Salt2 g
Kolhydrater53 g
Protein44 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Timjanstekt kalkonfilé med tryffelmajjo
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Timjanstekt kalkonfilé med Caesarsallad
Betyg 3.2 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rimmad kalkon med sötpotatispuré och tranbär
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grönsakspaket ”Café de Paris” med grillad kalkon
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalkonrulle med chipotlemajjo
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig kalkongryta med pasta
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga