Kalkonwok med sockerärter och black beansås
![Kalkonwok med sockerärter och black beansås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13463/cf_259/kalkonwok_med_sockerarter_och_black_beansas.jpg)
Förtjusande asiatisk wok med kalkon och black beansås. Krispiga sockerärter och purjolök ger tillsammans med den söta honungen en underbar smakupplevelse. Du serverar woken på en bädd av nykokt ris.
![Kalkonwok med sockerärter och black beansås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13463/cf_259/kalkonwok_med_sockerarter_och_black_beansas.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 dl basmatiris eller jasminris
500 g kalkonfilé
1 msk olja
1/2 st purjolök (den ljusa delen)
1 paket frysta sockerärtor (à 200 g)
1/2 dl asiatisk black bean sås
1/2 dl vatten
2 msk honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2336 KJ / -1 kCal
Fett0 g
Kommentarer