Kålsallad med persilja

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Kålsallad med persilja

En vacker sallad i rött och grönt som passar som tillbehör till de mesta. Strimlad rödkål och savojkål blandas med en sötsyrlig senapsvinägrett och får sällskap av färsk persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021

Kålsallad med persilja

Ingredienser

10 portioner
500 g  savojkål
300 g  rödkål
3 msk  senap
3 msk  honung
3 msk  vinäger
1 1/2 tsk  salt
5 msk  olivolja
2   krukor persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Gott och enkelt, men savojkålen kan bytas mot en billigare variant och det går lika bra med fryst persilja (behövs inte heller så mycket).

Ester

2021-12-29

Testa liknande recept

Krämig kålsallad
Betyg 2.9 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kålsallad med alger
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med kålsallad
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bowl med tonfisk och chilimajonnäs
Betyg 4.4 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krispig vintersallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Köttbullar med rostad potatis, kålsallad och tzatziki
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga