Kalvfärsbiffar från Väddö gårdsmejeri
![Kalvfärsbiffar från Väddö gårdsmejeri](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17838/cf_259/kalvfarsbiffar_fran_vaddo_gardsmejeri.jpg)
Denna perfekta färsrätt från Väddö gårdsmejeri kommer falla den mest kräsne gästen i smaken. Stek dina kalvfärsbiffar med fin smak av fetaost och kajennpeppar gyllene och servera dem ihop med tzatziki, varma potatisklyftor och fräsch grönsallad.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009
![Kalvfärsbiffar från Väddö gårdsmejeri](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17838/cf_259/kalvfarsbiffar_fran_vaddo_gardsmejeri.jpg)
Ingredienser
4 portioner
200 g soltorkade tomater i olja
2 vitlöksklyftor
200 g fetaost
500 g kalvfärs
1 ägg
2 krm kajennpeppar
1/2 tsk salt
smör till stekning
För alla
Fri från gluten.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: använd äkta grekisk fetaost eller laktosfri feta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mycket god färsrätt typ söndasmiddag till kräsna gäster. Rekommenderas varmt.
Lambert
2009-08-02