Kanelkokta päron med vaniljfärskost
![Kanelkokta päron med vaniljfärskost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_33911/cf_259/kanelkokta_paron_med_vaniljfarskost.jpg)
Kanelkokta päron med vaniljfärskost är en god och len efterrätt som förberedes på en knapp halvtimme. Servera päronen varma eller kalla med vaniljfärskost och biscotti.
![Kanelkokta päron med vaniljfärskost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_33911/cf_259/kanelkokta_paron_med_vaniljfarskost.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 dl vatten
1 1/2 dl rårörssocker
2 kanelstänger
2 stora päron
Vaniljfärskost
1 dl crème fraiche
2 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl kvarg
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på biscottin.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt alternativ till biscottin.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och kvarg mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt alternativ till biscottin.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och kvarg mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1263 KJ / 302 kCal
Kommentarer