Kanelkryddade äpplen med apelsin och mynta

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Kanelkryddade äpplen med apelsin och mynta

Härliga kanelkryddade äpplen enkelt att ta med sig på picknick eller till jobbet som ett mellanmål. Frukten sveps in i syrlig apelsinjuice och blandas med grann mynta, råsocker och en klick crème fraiche.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Kanelkryddade äpplen med apelsin och mynta

Ingredienser

1 portion
1   stort äpple (eller dubbelt så många små)
1/2 tsk  kanel
juice av 1/2   apelsin
10   strimlade myntablad
1 tsk  råsocker
crème fraiche
raspat apelsinskal

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svalkande iste
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Eggnog med apelsin
Betyg 4.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Alkoholfri mojito
Betyg 4 av 5.
65 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordgubbar med rödvin och mynta
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Färsk frukt med lime och mynta
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citrussallad med lime- och myntasocker
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga