Kantarell- och kräfttoast

Betyg 3.1 av 5.
68 personer har röstat
0
Kantarell- och kräfttoast

Kantareller och kräftstjärtar är goda var och en för sig, och tillsammans blir de förstås ännu bättre! Använd gärna ett gott levainbröd, ett krispigt stenugnsbakat surdegsbröd med hård skorpa. Lite riven vällagrad ost på toppen är pricken över i.

Kantarell- och kräfttoast

Ingredienser

4 portioner
2   burkar kantareller (à 184 g)
1   schalottenlök
1   vitlöksklyfta
2 msk  smör
salt och peppar
65 g  babyspenat
1   burk kräftstjärtar i lake (à 360 g)
4   skivor vetelevain
1 1/2 dl  riven lagrad ost

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt smör. Välj mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
68 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1261 KJ / 301 kCal
Fett13 g
Salt1.6 g
Kolhydrater26 g
Protein19 g

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Kräftpanna med kantareller
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minipajer med Västerbottensost
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sotat laxcarpaccio med höstprimörer
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta med prästost, kräftstjärtar och spenat
Betyg 3.6 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med snabb kräfthollandaise och dillpotatis
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga