Kantareller på rödlöksbädd
![Kantareller på rödlöksbädd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13567/cf_259/kantareller_pa_rodloksbadd.jpg)
Stek dina nyplockade kantareller och lägg dem på en bädd av mjuk, stekt rödlök för att få en snabblagad, njutbar och festlig förrätt. Det färska focacciabrödet förhöjer rätten ytterligare.
![Kantareller på rödlöksbädd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13567/cf_259/kantareller_pa_rodloksbadd.jpg)
Ingredienser
1 portion
1 msk olivolja
1 rödlök
1 tsk balsamvinäger
1/2 tsk socker
salt och peppar
1 runt bröd (t ex italiensk focaccia)
1 dl kantareller
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer