Kantarellfräs
![Kantarellfräs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16210/cf_259/kantarellfras.jpg)
Kantarellfräs är ett fantastiskt välsmakande tillbehör som går snabbt att röra ihop! Stek bacon och tillsätt svamp, krydda med salt och peppar. Det salta baconet passar perfekt ihop med de mjuka smakerna av kantarell.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006
![Kantarellfräs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16210/cf_259/kantarellfras.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1 paket bacon (à 140 g)
250 g färska kantareller (250 g färska motsvarar 2 burkar konserverade à 184 g)
salt och peppar
För alla
Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi380 KJ / 90 kCal
Fett8 g
Kommentar
Det var för mycket bacon i förhållande till kantarellerna, så det hela blev för salt. 1/2 paket bacon till 350 g färska kantareller och utesluta saltet vid kryddning var mer lagom. Jag kokade ihop det med lite grädde och då blev det bättre.
Mari
2007-07-30