Kantarellrisotto
En krämig kantarellrisotto med vitt vin, kantareller och riven parmesan. Förstärk svampsmaken med svampbuljong. Kantarellrisotton passar utmärkt som tillbehör till bland annat vilträtter, med en sallad eller att bara äta som den är.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017
Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen. Kontrollera innehållet i osten, kan innehålla löpe.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och parmesanosten mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Osten kan innehålla löpe.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det blev fantastiskt gott ❤️
Jeanette
2023-10-26Fantastiskt god risotto 🤤 med skogens guld!
Ingegerd
2023-10-14Kul med kantareller!!
Simon
2023-08-30