Karamelliserad citrussill

Betyg 4 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Karamelliserad citrussill

Karamelliserad citrussill är en pigg och nyskapande sillinläggning. En fröjd för ögat och läcker för gommen! Den friska och syrliga smaken på sillen blir ett perfekt inslag på julbordet.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Karamelliserad citrussill

Ingredienser

10 portioner
2 1/2 dl strösocker
2 1/2 dl vatten
1 1/2 dl ättiksprit (12 %)
2 apelsiner
2 lime
1 citron
4 vår-/ salladslökar
10 svartpepparkorn
2 paket 5-minuters inläggningssill (à 420 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.28 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödlökssill med balsamvinäger och honung
Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sill med fänkål och dragon
Betyg 2.9 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brantevikssill
Betyg 4.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 26 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Skärgårdssill med stenbitsrom och dill
Betyg 4.2 av 5.58 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kajsa Nymans sill med äpple och pepparrot
Betyg 3.8 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparrotssill med krasse och hyvlade gulbetor
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad