Karins sherrysill
![Karins sherrysill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13578/cf_259/karins_sherrysill.jpg)
Karins sherrysill är sillfiléer som fått sin goda smak av sherry, tomatjuice och rödlök. Sillen passar perfekt till julbordet, påskbuffen, midsommar eller varför inte till vardagsmiddagen?
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998
![Karins sherrysill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13578/cf_259/karins_sherrysill.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 urvattnade sillfiléer
Ättikslag
1 dl ättiksprit (12%)
2 dl strösocker
3 dl tomatjuice
2 msk torr sherry
Garnering
finhackad rödlök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Finhackad dill..inte ditt..
Anna
2019-12-20Använder alltid en blandning av passerade tomater och tomatpuré till denna sill, dessutom finhackad ditt och grovmalen svartpeppar. Ungefär 2 dl passerade tomater och 1 dl tomatpure.
Anna
2019-12-20Har gjort denna sill till jul sen 98 och den är helt underbar, alla gillar den
Maria
2008-12-07