Kassler med äpple och pepparrot
![Kassler med äpple och pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_69887/cf_259/kassler_med_apple_och_pepparrot.jpg)
Kassler med äpple och pepparrot är ett ljuvligt recept som passar utmärkt som vardagsmiddag. Välstekt kassler tillagas på mindre än 45 minuter och serveras med rostade rotfrukter och välsmakande äpple- och pepparrotsyoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2013
![Kassler med äpple och pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_69887/cf_259/kassler_med_apple_och_pepparrot.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 morötter
2 palsternackor
600 g fast potatis
1 msk olja
salt och peppar
ca 600 g kassler
2 msk riven pepparrot
1 grönt äpple
1 1/2 dl matyoghurt
1 msk smör eller margarin
1/2 kruka persilja
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3395 KJ / 813 kCal
Fett46.7 g
Kolhydrater42.2 g
Protein51.9 g
Kommentarer