Katsu chicken dumplings
![Katsu chicken dumplings](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_251728/cf_259/katsu_chicken_dumplings.jpg)
Vik egna dumplings och fyll dem med kyckling smaksatt med ingefära, sesam, salladslök och soja. Använd färdiga wontonplattor som deg; du hittar dem i frysdisken. Stek dina dumplings och servera dem sedan i katsu currysås. Middagen är serverad!
![Katsu chicken dumplings](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_251728/cf_259/katsu_chicken_dumplings.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 vitlöksklyftor
1 msk färsk riven ingefära
3 salladslökar
350 g kycklingfilé
3/4 tsk salt
1 msk sesamolja
1 msk japansk soja
1 tsk majsstärkelse
spritspåse
Vetemjölslim
4 tsk vetemjöl
4 tsk vatten
ca 40 frysta wonton-plattor
1 förp katsu curry cooking sås (à 370 g)
4 msk olja
1 kruka koriander
Till servering
gärna strimlade grönsaker stekta i olja, kryddade med salt och peppar
För alla
Kontrollera noga innehållet i såsbasen och wontonplattorna.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.
Gör så här
Tips
Koka dumplingarna i grönsaksbuljong i stället för vatten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer