Kaviarägg med gräslök
![Kaviarägg med gräslök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_33468/cf_259/kaviaragg_med_graslok.jpg)
Kaviarägg med gräslök är en perfekt plockrätt på buffébordet, särskilt till våren. Blanda kaviar, cream cheese och gräslök och ställ äggen på ett vackert fat med grönsallad.
![Kaviarägg med gräslök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_33468/cf_259/kaviaragg_med_graslok.jpg)
Ingredienser
8 ägghalvor
1 kruka gräslök
4 ägg
3 msk kaviar
6 msk cream cheese
salt och peppar
sallad
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på kaviarn. I övrigt är rätten fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri cream cheese.
Gör mjölkproteinfri: byt ut cream cheese mot sojabaserat alternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1028 KJ / 246 kCal
Kommentarer