Kaviarröra med ägg och potatis
Ett delikat bidrag till smörrebrödsbordet. Kaviarröran blandas med de kokta äggen och potatisen och smaksätts med dill och rödlök. Passar utmärkt uppå ett grovt bröd, exempelvis kavring.
Ingredienser
4 portioner
4 ägg
1/2 rödlök
250 g kokt potatis
1/2 - 3/4 dl kaviar
2 msk majonnäs
3 msk gräddfil
salt och peppar
1/2 kruka dill
4 skivor mörkt bröd
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på kaviarn och majonnäsen. Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1131 KJ / 270 kCal
Fett13.3 g
Kolhydrater25.1 g
Protein12.4 g
Kommentarer