Kebabgifflar
![Kebabgifflar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_251461/cf_259/kebabgifflar.jpg)
Kebabgifflar eller små mini kebabpizzor som doppas i mild krämig kebabsås. Perfekt som tilltugg. Rulla ut färdig pizzadeg, lägg på ost, kebabsås, ajvar och stekt kebabkött, vik ihop. Grädda en stund i ugnen och vips så är dina kebabgifflar klara att servera.
![Kebabgifflar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_251461/cf_259/kebabgifflar.jpg)
Ingredienser
24 gifflar
1 förp klassisk kebab (à 275 g)
1 förp kycklingkebab (à 275 g)
1 förp kyld pizzadeg (à 400 g)
ca 12 skivor ost
ca 2 - 3 msk röd kebabsås
ca 2 - 3 msk ajvar relish
1 ägg
Till servering
mild kebabsås
För alla
Kontrollera noga innehållet i kebaben och såserna.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria kebabsåser.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria kebabsåser.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jättegott men rackarns svårt att få ihop. Det blev 4 kebablängder istället
Jakob
2024-01-10