Kebabgryta med grädde och dijonsenap

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Kebabgryta med grädde och dijonsenap

En enkel, snabb och krämig kebabgryta. Grytan smaksätts med dijonsenap och timjan. Grädde tillför krämigheten, syra och sötma från körsbärstomater och cornichons, låt smakerna koka ihop några minuter och servera med nykokt fluffigt ris.

Kebabgryta med grädde och dijonsenap

Ingredienser

4 portioner
4   port ris
2   schalottenlökar
1   vitlöksklyfta
250 g  körsbärstomater
1 msk  olja
1   förp klassisk kebab (à 275 g)
3 msk  tomatpuré
3 dl  vispgrädde
1 msk  dijonsenap
1 tsk  torkad timjan
1 dl  cornichons
salt
peppar

Till servering

gräddfil
sallad
färsk timjan

För alla

Kontrollera noga innehållet i kebaben.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde och gräddfil mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kebabrulle
Betyg 4.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabgifflar
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gyrosrulle med pommes frites
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dirty fries med vegokebab
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabitos - friterade kebabrullar
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabpizza
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga