Kebabitos - friterade kebabrullar
![Kebabitos - friterade kebabrullar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_251460/cf_259/kebabitos_-_friterade_kebabrullar.jpg)
Kebabitos - friterade kebabrullar, hur gott låter inte det? Fyll kebabrullebröd med kycklingkebab. Toppa de krispigt friterade rullarna med både het och mild kebabsås. Servera med en fräsch tomat- och persiljesallad. En riktig mumsig plockrätt!
![Kebabitos - friterade kebabrullar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_251460/cf_259/kebabitos_-_friterade_kebabrullar.jpg)
Ingredienser
12 rullar
1/2 - 1 rödlök
1 kruka persilja
2 - 3 tomater
2 förp kycklingkebab (à 275 g)
2 förp små kebabrullebröd (à 320 g)
ca 300 g riven mozzarella (300 g motsvarar ca 6 dl ost)
frityrolja
Till servering
kebabsås (gärna både het och mild)
limeklyftor
För alla
Kontrollera noga innehållet i kebaben, brödet och såserna.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mozzarella och såser.
Gör mjölkproteinfri: byt mozzarella och såser mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer