Kebabrulle
![Kebabrulle](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_248442/cf_259/kebabrulle.jpg)
Det är enkelt och gott att göra en egen kebabrulle. Kebaben serveras i bröd med klassiska tillbehör som tomat, gurka och sallad. Toppa med dina favoritkebabsåser, gärna en röd och en vit sås.
![Kebabrulle](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_248442/cf_259/kebabrulle.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 förp kebab (à 275 g)
1 rödlök
250 g körsbärstomater
1 gurka
1 kruka grönsallad
1/2 kruka persilja
4 kebabbröd eller tortillabröd
Till servering
1 dl inlagd rödkål
1 dl mild kebabsås
1 dl het kebabsås
1 dl feferoni
För alla
Kontrollera noga innehållet i brödet och såsen.
Innehåller gluten och ägg. Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer