Kebabrulle

Betyg 4.4 av 5.
14 personer har röstat
0
Kebabrulle

Det är enkelt och gott att göra en egen kebabrulle. Kebaben serveras i bröd med klassiska tillbehör som tomat, gurka och sallad. Toppa med dina favoritkebabsåser, gärna en röd och en vit sås.

Kebabrulle

Ingredienser

4 portioner
2   förp kebab (à 275 g)
1   rödlök
250 g  körsbärstomater
1   gurka
1   kruka grönsallad
1/2   kruka persilja
4   kebabbröd eller tortillabröd

Till servering

1 dl  inlagd rödkål
1 dl  mild kebabsås
1 dl  het kebabsås
1 dl  feferoni

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet och såsen.
Innehåller gluten och ägg. Fri från laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kebabpizza
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabtallrik
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gyrosrulle med pommes frites
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabgifflar
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabitos - friterade kebabrullar
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabgryta med grädde och dijonsenap
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga