Kimchi grilled cheese
![Kimchi grilled cheese](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_213880/cf_259/kimchi_grilled_cheese.jpg)
Låt kimchi, alltså fermenterad kål, ta plats i din toast! Här gör vi en supersmarrig grilled cheese macka med cheddarost och kimchi mellan två skivor surdegsbröd – syrligt, salt och hett. Färdig kimchi hittar du i hyllan för världens mat.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2020
![Kimchi grilled cheese](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_213880/cf_259/kimchi_grilled_cheese.jpg)
Ingredienser
2 portioner
1 dl kimchi
8 skivor cheddarost
4 skivor ljust surdegsbröd
smör eller olja till stekning
Topping
sesamfrön
För alla
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller välj olja.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gillar också hur smakerna funkar ihop! 😋 Muums
Sabina
2021-03-10Jättegoda! Gillar hur smakerna funkar ihop. En ny favorit såhär under gråruskiga dagar.
Kirsi
2020-12-17