Kiwicarpaccio med rostad mandel och mynta
![Kiwicarpaccio med rostad mandel och mynta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_145461/cf_259/kiwicarpaccio_med_rostad_mandel_och_mynta.jpg)
En pikant överraskning för dig som brukar äta kiwi helt naturell. Med mynta, mandel och stjärnanis som smakkompisar blir resultatet något utöver det vanliga.
![Kiwicarpaccio med rostad mandel och mynta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_145461/cf_259/kiwicarpaccio_med_rostad_mandel_och_mynta.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 kiwifrukter
1 dl skalad mandel
1 kruka mynta
2 msk honung
1 stjärnanis
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi741 KJ / 181 kCal
Fett9 g
Salt0.01 g
Kolhydrater21 g
Protein4 g
Kommentarer