Kiwisylt
![Kiwisylt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_40417/cf_259/kiwisylt.jpg)
Fruktig och frisk sylt av kiwifrukter. En perfekt balans mellan sötma och syrlighet. Servera din kiwisylt varm som sås och det blir ett bra tillbehör till vaniljglass.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2002
![Kiwisylt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_40417/cf_259/kiwisylt.jpg)
Ingredienser
1 sats
1 kg kiwifrukter (1 kg motsvarar ca 10-12 st)
1 kg syltsocker
Kommentarer
Varför så vansinnigt mycket socker?
Marie
2019-04-23Hej Marie! För konserverings skull har vi dessa mängder på socker. Men du kan såklart prova med mindre om du vill. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-04-24Mycket bra sylt som blev mer marmelad-liknande. Mina barn åt den med förtjusning varm som sås på vaniljglass.
Ann
2003-02-20