Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon
![Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_120286/cf_259/klar_sill_med_fankal__gurka__rodlok_och_dragon.jpg)
Det kan aldrig bli för mycket sill till midsommar! Den här sillen har fått sällskap av fänkål, gurka, rödlök och dragon. Låt stå i kylskåp minst två dygn så har du en fantastisk inlagt sill. Enkelt och gott!
![Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_120286/cf_259/klar_sill_med_fankal__gurka__rodlok_och_dragon.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Lag
1/2 dl ättika (12%)
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
Sill
1/2 liten fänkål
1/4 gurka
1 rödlök
1 kruka dragon
1 förp på minuten inläggningssill (à 420 g)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Receptet är för 4 port eller 8 bufféportioner.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi603 KJ / 144 kCal
Fett9 g
Salt0.01 g
Kolhydrater8 g
Protein8 g
Kommentarer