Knäckebröd med makrill och avokado

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Knäckebröd med makrill och avokado

Lyxiga knäckebröd med både makrill, rödlök och avokado är både snabblagade och enkla. Bygg din knäckemacka på höjden och toppa med vackra gröna ärtskott före du serverar. Utmärkt till mellanmål eller som vickningsmat.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006

Knäckebröd med makrill och avokado

Ingredienser

1 portion
makrill i tomatsås
knäckebröd
1   skivad avokado
rödlök i skivor
ärtskott
peppar

Gör så här

Tips

Innehåller massa av nyttigt omega 3-fettsyra!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrillsröra med färskost och dill på knäcke
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med sellerisallad och makrill
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrillwrap
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Klämma med makrill och mandelpotatis
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga