Kokospannkakor med frukt och bär
De här fina pannkakorna blir extra frasiga eftersom de görs på vatten istället på mjölk. Med kokos i smeten finns en asiatisk smak som passar fint till de syrliga bären.
Ingredienser
4 portioner
250 g fryst, tinad frukt och bär
3 ägg
6 dl vatten
2 1/2 dl mjöl
1 1/2 dl strösocker
1/2 tsk salt
2 msk smör eller margarin
1 förp kokosflingor
För alla
Gör glutenfri: gör egna glutenfria pannkakor eller köp färdiga eller färdig smet.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: gör egna pannkakor enligt receptet Äggfri pannkaka.
Gör så här
Tips
Kockknepet: Torrosta kokosflingor i en het panna för att få fram fylligare smak. Strö över de färdigstekta pannkakorna.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1594 KJ / 381 kCal
Fett17.8 g
Kolhydrater42.7 g
Protein10.3 g
Kommentarer