Kokt rimmad kyckling

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kokt rimmad kyckling

Kokt rimmad kyckling går att servera både varm och kall och tar några dagar att förbereda innan servering. Rimma kyckling i upp till två dagar och koka den sedan med purjolök, morot, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja. Gott till mycket.

Kokt rimmad kyckling

Ingredienser

4 portioner
1 kyckling (à ca 1,2 kg)
2 msk salt

Koklag

vatten
1 bit purjolök (det gröna)
1 morot
2 tsk vitpepparkorn
1 lagerblad
1 tsk timjan
1 1/2 kvistar persilja

Gör så här

00:40:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rimmade spjäll med chiliglaze
Betyg 4.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Högrev med rotfrukter och pepparrotstillbehör
Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rimmad örtkycklingfilé
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm kycklingsallad med ruccola
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lättrimmad torsk med blåmusslor och champagnesås
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rimlag med citron
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad