Kolja i äpple- och currycrème
Imponera på nära och kära med ugnsbakad kolja som smälter i munnen. Den här delikata fiskrätten förhöjs av en frisk sås på crème fraiche, lök, äpple och curry som är en perfekt kombination av syrlig och kryddig. Servera fisken med ris, currycrème och tomatsallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2016
Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Inge vidare...
Christina
2016-10-30