Körsbärsketchup
Vad är godare än en hemmagjord ketchup till grillat!? Här är en ny variant med körsbär som får koka ihop tillsammans med bl.a. äppelcidervinäger, ingefära, anchochili och kryddnejlika. En het och fruktig ketchup.
Ingredienser
ca 2,5 dl
500 g urkärnade körsbär
1/2 dl äppelcidervinäger
1 dl farinsocker
1 msk riven ingefära
1/2 tsk salt
1 citron (skalet)
1 tsk vitlökspulver
1 krm kryddnejlika
1 tsk anchochilipulver
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per msk.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi183 KJ / 44 kCal
Fett0 g
Salt0.21 g
Kolhydrater10 g
Protein0.4 g
Kommentarer