Korvkaka med lök- och äppelkompott

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Korvkaka med lök- och äppelkompott

Utmanande och spännande recept som kommer att imponera på dina middagsgäster. Korvkaka med lök- och äppelkompott är en kaka av lever, korngryn, ägg och russin. Till korvkakan serveras en fräsch kompott av rödlök, äpplen och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004

Korvkaka med lök- och äppelkompott

Ingredienser

4 portioner
2 bakpotatisar
olivolja
salt
peppar

Korvkaka

2 dl korngryn
4 dl vatten
5 dl mjölk
2 gula lökar
1 msk smör
ca 250 g ungnötslever
1 dl russin
2 ägg
1 msk ljus sirap
1 1/2 tsk salt
1 - 2 krm vitpeppar
2 tsk mejram

Lök- och äppelkompott

1 - 2 rödlökar
2 äpplen
1/2 msk ättiksprit (12%)
1 msk socker
2 - 4 msk vatten
2 msk finhackad persilja

Gör så här

00:30:00
00:30:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grynkorv
Betyg 3.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Klassisk korvkaka
Betyg 4.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rå äppelsallad med ärtskott och röd mangold
0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostgratinerad falukorv med morots- och äppelråkost
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Korngryn med fläsk
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Barley water
Betyg 2.9 av 5.114 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad