Köttfärscrêpes med majs
![Köttfärscrêpes med majs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_142294/cf_259/kottfarscrêpes_med_majs.jpg)
Smarriga köttfärscrêpes med majs, chilisås, lök och nötfärs som du tillagar på under 60 minuter. Servera de ugnsgratinerade crêpesen tillsammans med en blandad sallad.
![Köttfärscrêpes med majs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_142294/cf_259/kottfarscrêpes_med_majs.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1 msk olja
400 g nötfärs
1 msk vetemjöl
2 dl köttbuljong (tärning + vatten)
1 vitlöksklyfta
1 msk soja
1 msk chilisås
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1/2 burk majskorn (à 340 g)
1 dl riven ost
Crêpes
2 ägg
5 dl mjölk
2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
25 g smör eller margarin
Gör så här
Tips
Crêpes går utmärkt att förbereda och frysa. Låt dem tina och gratinera dem strax innan servering.
Har du lagat receptet?
Kommentarer