Krabbcanneloni
Krabba, denna goda läckerbit från havet, blandas till en härlig röra av crème fraiche, spenat och dill. Med färska lasagneplattor gör du cannelonis, fyllda pastarullar som lagas i ugn. Skivad mozzarella på smälter och ger ett underbart osttäcke.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2014
Ingredienser
4 portioner
2 burkar krabba (à 170 g)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1/2 kruka dill
1 msk olivolja
200 g spenat
2 dl crème fraiche
salt och peppar
2 förp pastasås med basilika (à 390 g)
1/2 dl soltorkad tomatcrème
1 dl vatten
2 förp färska lasagneplattor (à 200 g)
2 förp mozzarella (à 125 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2796 KJ / 669 kCal
Fett40.2 g
Kolhydrater39.9 g
Protein33.5 g
Kommentar
Kan man inte använda ICAs Pasta Lasagne 500 g - torkade plattor 100% durumvete med ägg till Canneloni???
Besse
2021-01-08