Krabbpaj med spenat och dill
![Krabbpaj med spenat och dill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15944/cf_259/krabbpaj_med_spenat_och_dill.jpg)
På endast en timme svänger du ihop dessa härligt somriga krabbpajer med spenat och dill. Krabban kan bytas ut mot rökt strimlad skinka om du inte tål fisk och skaldjur. Servera med en fräsch och enkel grönsallad till.
![Krabbpaj med spenat och dill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15944/cf_259/krabbpaj_med_spenat_och_dill.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 färdiga djupfrysta pajskal
200 g bladspenat
4 msk hackad dill
2 burkar krabba (à 170 g) eller färsk krabba
3 ägg
3 dl mjölk
1 tsk salt eller fisksås
1 krm malen peppar
För alla
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: Välj havre- eller sojabaserad dryck.
Gör så här
Tips
Krabban kan bytas ut mot rökt strimlad skinka om du inte tål fisk och skaldjur.
Gott med en grönsallad vid sidan om.
Gott med en grönsallad vid sidan om.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Detta recept står som nyckelhålsmärkt. Det kan väl ändå inte stämma, färdiga pajskal innehåller ju en stor mängd fett och de tillsammans med mjölk och ägg m¨ste ju göra att fetthalten är högre än den tillåtna gränsen för nykelhålsmärkning. Eller har jag fel?
Linda
2007-10-10