Kräftskagentoast
Bjud dina gäster på en trevlig kräftskagentoast gjort på grovt rågbröd som går både snabbt och enkelt att göra. Krämig, gudomlig och lyxig! En utmärkt start på en lite mer festlig middag.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005
Ingredienser
10 st
1 burk kräftstjärtar (à 170 g)
1/2 dl majonnäs
ev 1 msk riven pepparrot
2 msk hackad dill
1 tsk färskpressad citronjuice
salt och peppar
grovt rågbröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lätt att göra och blir mycket uppskattat av gästerna. Gott att lägga ruccolasallad mellan bröd och röran. Tänk på att smaka av med lite pepparrot i taget, blir lätt lite för framträdande.
Maria
2006-08-31Hur bra som helst, enkelt att göra. Perfekt för en kväll med gänget, servera Gin och Tonic till om det är fest. Låter konstigt-smakar himelskt.
Markus
2006-03-02