Krämig äggröra
![Krämig äggröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_25634/cf_259/kramig_aggrora.jpg)
En snabblagad krämig röra av vispat ägg, grädde, salt och peppar. Du steker äggröran under omrörning på låg temperatur. Toppa med finskuren gräslök och servera gärna till apelsin- och currymorötter med nötter.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008
![Krämig äggröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_25634/cf_259/kramig_aggrora.jpg)
Ingredienser
undefined
8 ägg
1 dl grädde
1 tsk salt
1 krm peppar
1 msk smör
4 msk finskuren gräslök
För alla
Fri från gluten.
Innehåller ägg och mjölk.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi784 KJ / 187 kCal
Kommentarer