Krämig grönkålssallad med ingefära
En krämig grönkålssallad med ingefära som går snabbt att göra. Den härliga krämigheten får du när crème fraich blandas med kålen, salt och peppar. Du blir klar på mindre än 15 minuter. Crème fraichen kan bytas ut mot iMat fraiche eller Sour Supreme om du vill utesluta mjölkprodukter.
Ingredienser
4 portioner
150 g skuren grönkål
1 dl crème fraiche (med ingefära och chili)
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi366 KJ / 87 kCal
Fett7 g
Salt0.3 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g
Kommentarer
Grönkålen behöverkokas längre.
Jill
2017-08-07Hej Sevinc! Visst kan du riva i egen ingefära efter smak! Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-04-19Om jag har naturell creme fraiche utan smak av ingefära, hur gör jag då? Har färsk ingefära hemma, kan jag riva in det eller?
Sevinc
2017-04-12