Krämig kardemummadessert
![Krämig kardemummadessert](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64152/cf_259/kramig_kardemummadessert.jpg)
Recept på krämig kardemummadessert perfekt till efterrätt. Du gör den av sötmandel, ägg, honung, matlagningsyoghurt, kardemumma och grädde. Fantastiskt gott att bjuda på!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003
![Krämig kardemummadessert](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64152/cf_259/kramig_kardemummadessert.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1 dl sötmandel
2 äggulor
1/2 dl honung
1 1/2 dl matlagningsyoghurt
1 tsk nystött kardemumma
2 1/2 dl vispgrädde
Gör så här
Tips
En både len och knaprig Mellanösterninspirerad efterrätt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En efterrätt som har blivit en favorit. Jättegod!
Solveig
2020-02-24Gott, gott, gott, gott, gott! Sött, syrligt, krämigt. Som sann kardemummafantast är jag såld.
Anna
2008-09-01