Krämig tagliolini med najadlax och dill

Betyg 3.4 av 5.
20 personer har röstat
1
Krämig tagliolini med najadlax och dill

Ett gott, lättlagat och tilltalande pastarecept, med både fisk och grönt, som passar perfekt till vardags! Med ingredienser som färsk taglioni, salladsärter, crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök), najadlax, dill och mangoldskott är det svårt att misslyckas och på mindre än 15 minuter har du middagen färdig!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2014

Krämig tagliolini med najadlax och dill

Ingredienser

2 portioner
250 g  färsk tagliolini
150 g  salladsärtor
1/2   förp dill (à 20 g)
2 dl  crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök)
salt och peppar
150 g  najadlax
65 g  röda mangoldskott

För alla

Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
20 personer har röstat

Kommentar

Gott, men lite torrt! Nästa gång skall jag göra mer sås, för det blir en nästa gång.

Karin

2014-09-28

Näringsvärde per portion

Energi2602 KJ / 622 kCal
Fett37 g
Kolhydrater41 g
Protein28 g

Testa liknande recept

Salsiccibonara
Betyg 4.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad lax med potatissallad & örtcrème fraiche
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammkorv på vitlöksbaugette och myntahummus
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varmrökt laxpasta med salladslök
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Prästostsnurra med najadlax och citronkräm
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med potatis, ägg och kaviar
Betyg 4.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga