Krämig tagliolini med najadlax och dill
![Krämig tagliolini med najadlax och dill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_93670/cf_259/kramig_tagliolini_med_najadlax_och_dill.jpg)
Ett gott, lättlagat och tilltalande pastarecept, med både fisk och grönt, som passar perfekt till vardags! Med ingredienser som färsk taglioni, salladsärter, crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök), najadlax, dill och mangoldskott är det svårt att misslyckas och på mindre än 15 minuter har du middagen färdig!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2014
![Krämig tagliolini med najadlax och dill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_93670/cf_259/kramig_tagliolini_med_najadlax_och_dill.jpg)
Ingredienser
2 portioner
250 g färsk tagliolini
150 g salladsärtor
1/2 förp dill (à 20 g)
2 dl crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök)
salt och peppar
150 g najadlax
65 g röda mangoldskott
För alla
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2602 KJ / 622 kCal
Fett37 g
Kolhydrater41 g
Protein28 g
Kommentar
Gott, men lite torrt! Nästa gång skall jag göra mer sås, för det blir en nästa gång.
Karin
2014-09-28