Kreolsk fiskpanna
![Kreolsk fiskpanna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13425/cf_259/kreolsk_fiskpanna.jpg)
Kryddig kreolsk fiskgryta med broccoli och torskfilé, sej eller hoki. Med pärllök, paprika, kryddnejlika, lime och tabasco gör du fiskpannan till en smaksensation. Servera din rätt tillsammans med vildris.
![Kreolsk fiskpanna](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13425/cf_259/kreolsk_fiskpanna.jpg)
Ingredienser
4 portioner
200 g pärllök
1 röd paprika
250 g broccoli
1/2 förp passerade tomater (à 500 g)
1/2 tsk malda kryddnejlikor
1/2 tsk salt
några droppar tabasco
600 g torskfilé, sej eller hoki
saft av 1 lime
1/2 tsk salt till fisken
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1640 KJ / 390 kCal
Fett2 g
Kommentarer
Väldigt gott och snabblagat. Nästa gång kommer vi att ta mer tabasco och lime. Vi använde hela förpackningen med passerade tomater (500 g) och det blev bra.
Åsa
2010-01-27Har ni inte tillgång till pärllök ta purjo. Smärrigt. Bosse
Bo
2004-02-05